Handelsbetingelser

 

Mums Kager ApS

Bjælkager 14, Skovlund

6823 Ansager

Tlf. nr. 40419282

Cvr.44148587

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Mums Kager tager imod online betalinger med: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Mums Kager benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med PostNord.

 

Retur og fortrydelsesret

Der er ingen retur og fortrydelsesret på frys- og kølevarer.

 

Reklamationsret

Produkter købt fra Mums Kager indeholder frisk bagte fødevarer, som ikke er fabriksforseglet, derfor yders der ikke returret på produkterne.

Har du problemer med din ordre, kontakt os på tlf. nr. 40419282.

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Mums Kager. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til Mums Kager eller ringe på tlf.nr. 40419282, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

 

TILMELD DIG TIL MUMS KAGERS NYHEDSBREV OG FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE.

Coupon has expired

This field is required

Coupon has expired

Din eksklusive kode er klar! Kopier det nu!

Coupon has expired

Din eksklusive kode er klar! Kopier det nu!

Få 10 % på første ordre